12-16 anys (en català)

marina

Títol: Qui ets Marina?

(Premi Ferran Canyameres de Novel.la Juvenil)

Editorial: Baula

Novembre 1995

Editorial: Edelvives

Març 2009

Dues històries amb estranyes similituds s’emboliquen en espiral al voltant de la Marina, una noia de C.O.U. tímida i misteriosa.
Al segle XVII, enmig de les intrigues per expulsar els moriscs, l’única filla del cavaller Roger de Sentmenat -Marina de Sentmenat- es assassinada davant mateix de la catedral de Tortosa.
En els nostres dies, una noia -Marina Sanz i Menat- comença a tenir uns somnis molt estranys que la trasbalsen fins al punt d’impulsar-la a demanar ajuda al company de la seua classe que més se’n burla d’ella, el Guillem.
Emocionant barreja d’humor, misteri, amor, amistat, capacitats paranormals, quotidianitat tortosina, ambient d’institut, bars i motos; relacions familiars, polítics ultraconservadors, policíes, lladres…  Uns fets esdevinguts a les Terres de l’Ebre al segle XVII -expulsió dels moriscs pel port dels Alfacs, a la Ràpita- que semblen disposats a perpetuar-se i tornar a succeir en l’actualitat.
Misteri, amor, segle XVII, somnis premonitoris, Terres de l’Ebre.

.

.

m'escriuras

Títol: M’escriuràs?

Editorial: Bromera

Abril 1995

Cinta té disset anys, una família d’allò més tortosina, dos pretendents d’importació que li van al darrere descaradament i una colla d’amics esbojarrats que sempre s’enamoren de qui no ho haurien de fer, que necesiten amb urgencia diners per a tirar endavant una Rondalla Rock-Band i que desitgen amb tot el cor que un parell de professors de l’institut els deixen tranquils d’una. Vols saber qui farà què a qui, on, con, quan i per què ? Doncs, estàs de sort, tens a la màniga totes les cartes per a descobrir-ho. Només et cal començar a llegir.
Novela coral epistolar ambientada a les Terres de l’Ebre.
(Finalista al III Premi de Narativa Juvenil “Vila de l’Eliana”)

.

.

cartes màniga

Títol: Cartes a la màniga

Editorial: Bromera

Novembre 1997

Les aventures i desventures de la Cinta i els seus amics continuen al llarg dels segon trimestre. Encara vols saber qui farà què a qui, on, con, quan i per què ? Doncs ja saps què et toca…
Novela coral epistolar ambientada a les Terres de l’Ebre.

.

.

Anuncis